Kampanj

Från Google till White Rox’s 10 första kunder som köper valfritt Google Företagsfotopaket!

Som Googles partner har vi på White Rox möjligheten att erbjuda alla sina kunder 750,00 SEK* att annonsera för när du själv spenderat 250,00 SEK i Google AdWords. När du annonserar på Google visas din annons för de besökare som söker på de sökord du har angivit ska visa din annons. Du betalar endast när besökare klickar på din annons. Börja nu och få nya besökare till din webbsida redan idag.

Kupongen förfaller den 2013-12-01.

Guide

Gå till www.google.se/adwords och skapa ett AdWords-konto eller ring Googles experter på 020-140 43 42 för att få gratis hjälp med att komma igång.

När du har skapat ett konto kommer du att få ett e-mailmeddelande. E-mailmeddelandet innehåller en länk som du skall klicka på för att bekräfta din e-mailadress. När du har klickat på länken kan du logga in på ditt nya konto med den e-mailadress samt det lösenord du angav vid registreringen.

Första gången du loggar in på ditt konto skal du ange dina faktureringspreferenser. Klicka på "Faktureringspreferenser". Ange dina faktureringspreferenser samt din kupongkod. Klicka sedan på "Spara min faktureringsinformation". Dina annonser aktiveras så fort du har skickat in din faktureringsinformation.

Annonsera för 250,00 SEK inom 31 dagar så lägger vi automatiskt in ytterligare 750,00 SEK* att annonsera för. Nu kan du börja formulera din första kampanj. TIPS: Ring och prata med en AdWords-expert - helt gratis - för att säkerställa att kampanjen är optimerad för att lyckas.

 

*Villkor och bestämmelser för det här erbjudandet:

Gäller endast för dig som inte tidigare har varit kund hos Google AdWords. Kupongen måste lösas in inom 14 dagar från det att du skapat ditt Google AdWords-konto. För att aktivera det här erbjudandet behöver du ange din kampanjkod på fliken Fakturering i ditt konto före 2013-12-31. Kampanjkoder har inget värde i sig och när man anger en kampanjkod innebär det att man bara kvalificerar sig för att ta del av erbjudandena. För att kvalificera sig för kampanjkrediten måste du ha spenderat 250,00 SEK inom 31 dagar efter att du angivit din kampanjkod. Ditt konto måste ha blivit fakturerat av AdWords och vara i god ordning för att du ska ha rätt till en kampanjkredit. Kampanjkrediten aktiveras inom cirka 5 dagar efter ditt konto har nått den undre gränsen för ackumulerade annonseringskostnader som specificerats ovan, så länge du aktiverar ditt konto med kampanjkoden samt uppfyller alla krav som står i erbjudandet. När du väl har ansökt kommer kampanjkrediten att synas på sidan Fakturering på ditt konto. För fullständiga villkor och bestämmelser, se: http://www.google.se/intl/sv/adwords/coupons/terms.html

TIP-Badge-v1-SV-full

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere