Google Företagsfoto

Google Företagsfoton och 360º panorama bilder är relativt nytt i Sverige ännu men det är på en stark frammarsch.

  • Har du någonsin zoomat in på Google Maps tills du kommer till gatunivån?
  • Har du dragit ut den gula gubben på Google Maps och kommit till Streetview på det sättet?
  • Vet du om att Streetview fotograferas från en bil med en kamera på taket?

Om du svarade ja på frågorna ovan så har du bra koll på hur det går till, tänk dig gatufoton inne i ditt företag istället och att jag har ett stativ istället för en bil.

Samma Street View-teknik som används runt om i världen - för ditt företag! Med Google Företagsfoton kan kunderna gå runt, utforska & interagera med ditt företag som aldrig förr!

Den, i särklass, mest effektiva visuella marketing du kan dra nytta av idag, för att popularisera ditt företag. Ge kunderna möjligheten att, via Internet, verkligen uppleva ditt företag - som om de var där. Locka massor med nya kunder, som annars kanske aldrig skulle fastna för ditt erbjudande. Sälj mer idag!

Google Panoramafoton passar utmärkt för alla typer av verksamheter, här är några exempel på vilka kunder som kanske lockar just dig

  • Ett nyförälskat par där den ena letar efter en romantisk restaurang för den där speciella kvällen, hos just digkan dom se om restaurangen känns perfekt!
  • Samma eller ett annat par letar efter en kyrka för en vigsel och kan på din sida se utsikten från altaret!
  • Eleven som sitter och skall välja skola inför hösten får möjlighet att gå runt och kolla hur klassrummen och korridorerna ser ut långt innan skolan öppnar för hösten.

Sätt dig i rollen av en Internetbesökare som aldrig sett ditt företag tidigare. Är inte det här det viktigaste och det första du borde införskaffa som företag?

Nyfiken på hur det kan se ut just hos dig, på den här sidan finns massor med olika exempel på företag som redan har satsat på det! http://exampletours.com/

TIP-Badge-v1-SV-full

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere