25 Anledningar till Varför du skall satsa på Google företagsfoto

Exempel: Wärdshuset Lasse Maja, Barkarby, Stockholm.

Osäker om varför du skall satsa på Google Företagsfoto för just ditt företag? Här presenteras 25 väldigt bra anledningar!

1

oxford-circus-google-maps

Om du inte syns vid sökningar så är det ingen som hittar dig...

En stor del Internetanvändare söker efter lokala företag varje dag på Google. Det kan vara restauranger, florister, bilfirmor, hotell eller andra butiker. Google är den viktigaste källan för att hitta lokala företag och 360° företagsbilder av ditt företag kan hjälpa till att locka lokala kunder. Vilken typ av företag söker du själv efter i ditt område?

2

trygg

Trygghet - det känns som om jag har varit där

Att låta människor se insidan av ditt företag ger dem självförtroende och det känns verkligen som om de varit där tidigare. 360º företagsfoton gör att dina besökare känner sig trygga inför besöket hos dig. Det kan vara under planeringen av en ny plats att träffas på eller ett företag som planerar Julbord.

Oavsett vilket kommer en virtuell rundtur att göra det möjligt för nya kunder att upskatta just dina lokaler lite extra, vid valet om att besöka dig eller en konkurrent utan företagsfoton, vilken tror du dom väljer?

3

Unique idea

Fånga kundernas uppmärksamhet

Om ditt företag har några unika egenskaper som du tror kan fånga uppmärksamhet så är 360° företagsfotografering ett optimalt verktyg för att visa upp dina lokaler. Med en virtuell rundtur ger du kunden ett bra första intryck som kan göra att Internetanvändare vill besöka den fysiska butiken. Men viktigast, det kommer att göra dom nyfikna med bilder som säger "se insidan" och "se utanför" - vilket gör att de vill utforska det vidare.

4

inside outside view google maps

Gör ditt företag mer levande

Högkvalitativa 360° bilder gör det möjligt för besökare att se dina lokaler som en interaktiv rundtur. Som ni kan föreställa er, är det mycket sannolikt att öka mängden nya besökare genom Google Sökningar på nätet och på Google Maps.

5

disoriented business people

Fördel över företag utan 360° bilder

När en besökare skall besluta var de skall gå är de oftast mer benägna att besöka ett företag med 360º bilder. När allt kommer omkring vet de hur verksamheten med Gooogle Företagsbilder ser ut, medan utseendet på konkurrenten är okänt.

6

website example

Visa upp Google Företagsfoton på din webbplats

Känn dig fri att använda den virtuella rundturen på din egen hemsida. Att visa en 360° interaktiv rundtur tenderar att öka förtroendet för din verksamhet och kan leda till fler besökare.

 

7

share on facebook

Dela Google Företagsfoton på Facebook

Det är enkelt att lägga till en anpassad flik till din Facebook-sida som visar Google företagsfoton. Känn dig fri att namnge din flik vad du vill, lägga till bilder, HTML eller till och med peka din sida till en extern webbplats.

Varje månad ger detta verktyg mer än 150 miljoner flikvisningar. Läs mer om hur det fungerar på den officiella plugin sidan: http://apps.facebook.com/280634148712667/

8

sharing thoughts and recommendations

Människor tycker om att dela 360 bilder

Då du har din virtuella tur på flera webbplatser, till exempel din sida i Google+, Google Maps, Facebook och din webbplats - finns det många nya möjligheter för användare att dela eller "gilla" ditt företag. Om du inte har Google företagsfoton, är det inte möjligt att visa upp dina lokaler på samma sätt.

 

9

searching with magnifier

Vissa kanske snubblar på ditt företag...

När du söker efter närliggande butiker, restauranger eller gator på Google Maps kanske de bara snubblar på ditt företag. Om du har 360º bilder, besökare från Google Maps har givetvis också möjlighet att se allt inuti. Om de gillar det dom ser kanske de blir dina nästa besökarna. Vad väntar du på? kontakta oss idag på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

10

light from a lamp

Ditt företag visas i bästa dager

En professionell 360º googlefotograf som vi är kan fotografera dina lokaler i bästa dager, bokstavligen. Varenda 360º panorama tas i tre olika exponeringslägen, vilket gör det möjligt att fånga det bästa ljuset. Den teknik som används i Googles företagsbilder heter HDR-fotografering och används där det är viktigt med bra detaljer.

11

expanding toys

Förbättra dina företagsuppgifter

Dina bilder kommer att visas på Googles sökresultat, Google+ Local och Google Maps. Webbanvändare älskar att klicka på bilderna och se hur det ser ut inuti. Så det här kommer säkert att leda till att fler människor ser dina lokaler och tjänster och troligen också locka fler kunder till din fysiska butik

 

12

www address online

Tillåt dina kunder att utforska online

Potentiella kunder kan bli engagerade och utforska, "besöka", och verkligen uppleva ditt företag. I många fall leder detta dem att besöka din butik, salong, butik, gym eller restaurang. Självklart är det också lättare att övertyga dina vänner eller bekanta att besöka en plats om du kan se insidan av lokalerna innan beslut fattas.

 

13

seasonal changes

Säsongensbaserade foton visar kunderna det senaste

Säsongsbaserade foton är ett bra sätt att hålla ditt företag uppdaterat och visa dina kunder vad som är nytt. Vi föreslår att företag visar upp sina lokaler under olika årstider, vilket gör den virtuella rundturen mer attraktiv och relevant. Att ha en andra företagsfotografering går oftast snabbare och den nya säsongens virtuell rundtur kan oftast vara online inom ett par dagar.

 

14

google + logo

Framträdande med på din egen Google+ sida

Med Googles företagsfoton får din 360º vy inifrån en framträdande plats på Google+ Local. Om du inte redan har laddat Point of Interest (POI) foton, kommer vi självklart att uppdatera dni Google+ sida med nya och intressanta bilder av framträdande drag i ditt företag.

 

15

360 photography specialist

En specialist kommer att göra att dina lokaler ser fantastiska

Endast fotografer som har godkänts av Google efter att ha passerat teoretiska och praktiska prov får ta dessa 360º bilder. Endast den bästa utrustningen används av oss på White Rox och detta tillåter ditt företag att få professionell bilder i mycket hög kvalitet.

 

16

getting ahead of competitors

Stå ut från mängden och kom före konkurrenterna

Nå nya kunder på ett visuellt spännande sätt, och skilj dig från konkurrenterna. Att vara först kan ge massor av kunder i ditt område. Detta är ännu rätt nytt i Sverige men vi ser tecken på en enorm ökning inom de närmsta 2 åren. Kommer ditt företag att vara bland de första eller sista?

 

17

doing a google search

Bättre ranking eller mer trafik från Google?

Vissa kunder rapporterar bättre ranking i Googles sökresultat eller ökad trafik till följd av högre klickfrekvens (CTR). Kanske ingen stor överraskning, eftersom det länge varit känt att om något hjälper din webbplats sticker ut resulterar det i mer trafik och så småningom bättre ranking. De nya bilderna är ganska stora och visas ofta i samband med ditt företags namn på Google och Google Maps.

 

18

photo of business in London

Du äger alla bilder

Fotografen tilldelar all äganderätt till fotografierna (inklusive immateriella rättigheter) till företaget. Du får fulla rättigheter över alla bilder och det är gratis att använda dessa bilder på din hemsida, i tidningsannonser, tidskrifter, utomhusreklam etc. Din googlefotograf kommer att skicka över alla bilderna antingen digitalt eller om du föredrar att ha bilder på en skiva.

 

19

360 digital camera

Uppdatering Street View bilder

När fotograferandet börjar utanför lokalerna kan det i vissa fall vara till hjälp med en ny gatuvy bilden utanför ditt företag. Kanske har några nya affärer öppnat jämte eller du kanske helt enkelt bytt färg på dörren. I båda fallen kommer nya bilder tagna av oss anslutas till Google Street View om det är möjligt.

 

20

simple

Ingen hemsida krävs

Du kan dra nytta av Google företagsfoton utan att ha en hemsida. Alla bilder kommer att laddas upp till din sida i Google+ så kolla om ditt företag finns med genom att klicka här och sök i rutan längst upp. En majoritet av alla lokala företag listas. De enda stora undantagen kan vara nya företag, som varit i drift mindre än 1 år.

 

21

thumb up

Fler positiva recensioner

360° företagsfoton på era lokaler leder till fler tidigare besökare att lämna omdömen. Google företagsfoton gör att era lokaler ser bra ut och att ni får flera positiva omdömen i gengäld är inte osannolikt. Uppenbarligen måste kunderna vara nöjda med era tjänster för att detta ska ske. Efter allt, recensioner finns för att hjälpa potentiella kunder att se fördelarna och nackdelarna med ett företag och samtidigt hjälpa företagets ägare för att förstå vad de ska förbättra.

 

22

negative reviews of businesses on Google

Tryck ned negativa recensioner

Om ditt företag har negativa recensioner, är det sannolikt att dom skjuts ned i sökresultaten av det ökade utrymmet nya positiva träffar kommer att ta upp. Men om du får många negativa recensioner du analyserar bättre orsaken och försöka förbättra dina tjänster samtidigt motivera nöjda kunder att dela ett vittnesbörd om din verksamhet.

 

23

returning customers

Fler återkommande besökare

Med massor av liknande företag, är det lätt att gå vilse i mängden. Googles företagsfoton verkligen hjälper människor att känna igen lokalerna och göra dem mer benägna att återvända. För om de inte kan hitta adressen till dina lokaler kommer dem aldrig tillbaka.

 

24

kid with laptop

Upptäck företag i hemmets lugna vrå

Med Googles företagsfoton kan användarna enkelt kolla in lokaler för ett företag 24/7. Du är med andra ord inte bunden av några öppettider och kan lätt kolla vad som är viktigare för dig. Få en snabb känsla av atmosfären, dekorationer och plats. Så lätt att alla kan göra det!

 

25

dog searching

Någon som söker efter dina tjänster kan se det

Människor som söker efter tjänster och restauranger i Google kommer sannolikt att se Google företagsfoton. Människor älskar att titta på företag och Google tenderar att visa användarna vad de vill hitta. Företag med 360º bilder, inkommande länkar och många recensioner från användare är oftast mer benägna att visas i Google, Google+ Lokalt och Google Maps.

 

TIP-Badge-v1-SV-full

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere